![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam !
Poszukuje skryptu tzn. przykładu jak wykonać taki efekt: Mam pasek u góry strony który się porusza razem z przewijaniem strony w dół napisany w css no i html chciałbym dodatkowo osiągnać afekt że na pasku chce dac podstronę "czat" ale nie chce żeby przerzucało na podstronę czat tylko żeby się wysuwał od góry nie wiem okienko z czatem czy coś w tym stylu mam nadzieje że rozumiecie co chce osiągnąć. Czy macie jakieś gotowe przykłady? albo chociaż jak szukać to bo nie mam pojęcia jak to nazwac żeby poszukac w google ; p Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jquery + tooltip + ajax w jquery. Bardzo prosto takie coś napisać wbrew pozorom. Po stronie PHP praktycznie jeśli masz już czat to niewiele zmieniasz. Sam się w to niedawno bawiłem tylko trochę inna sytuacja
![]() Ten post edytował MateuszS 29.08.2013, 23:11:46 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki ; p
W sumie zrobie to w iframe ;p a dokładnie użyje "colorbox" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:56 |