![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Czy ktoś wie może czy w gogle istnieje jeszcze usługa gogle finance API?
Pod tym linkiem nic nie ma https://developers.google.com/finance/ Nie mogę znaleźć tej usługi może jej już nie ma? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
API zostało wycofane jakieś 2 lata temu.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
no i nie ma nic w zamian?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać nie było zainteresowania
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok, dziękuję za info
A jest może jakiś inny serwis, który przez api pozwala ściągnąć kurs dowolnej waluty? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dziękuję za info A jest może jakiś inny serwis, który przez api pozwala ściągnąć kurs dowolnej waluty? NBP. Poza tym yahoo miało alternatywę dla google. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:52 |