![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 13 Dołączył: 7.04.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Filmy i seriale online na komórkę, tablet z androidem. W 100% darmowa aplikacja, żadnych limitów i ograniczeń, dobra jakość. Link do aplikacji w Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?...ikino&hl=pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żadnych limitów i ograniczeń, po za tymi które narzucają portale z których odtwarzasz filmiki ^^
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 13 Dołączył: 7.04.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ehh, nie wiesz - nie komentuj, napisałem, że nie ma żadnych limitów to nie ma (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odcinki są odwrotnie posortowane.
I mam pytanie czy ta aplikacja to po prostu strona HTML (takie mam wrażenie)? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej HTML.
Minusy: - guzik cofnij nie cofa lecz wyłącza aplikacje. - mała baza filmów - aby odtworzyć napisy potrzeba je najpierw ściągnąć (nie sprawdzane, ale tylko przeczytanie) - grafika - można zrobić to w stylu Holo aby była łatwa obsługa Plusy: - działa - jedyna (?) aplikacja taka w sklepie - dobry pomysł i szanse na wybicie Napisanie tego w czystej Javie nie powinno być raczej problemem. Oczywiście aplikacje zostawiam i będę ją śledził z nadzieją na motyw Holo i ulepszenie funkcjonalności. |
|
|
![]()
|
|
Tak, w pewnym sensie jest to html, theme holo już jest przygotowywany od kilku dni, także w najbliższym czasie się pojawi, co do bazy - codziennie jest powiększana o minimum 50 pozycji, wydaje się mało, ale każdy film jest dokładnie przejrzany i sprawdzony, shitu nie wrzucamy, dzięki za opinie Evinek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie 2 minusów które po prostu muszą być porawione.
Tak jak wcześniej. Aplikacja jest mało wygodna w używaniu, póki co wygląda dziadowsko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam problemy na NEXUSach (7, 4) gdy odpalam filmy przez MXP, jest problem z obracaniem ekranu (nie wiem z czego to wynika ale uniemożliwia oglądanie) Fajnie że bez reklam, i zbędnego szitu ... Planujesz w przyszłości nafaszerować to reklamami albo brać opłaty za tą aplikację ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posio:
Mam Nexusa 7 i u mnie wszystko trybi. Pobaw się ustawieniami w MXP. Oczywiście nie jest to wina jego aplikacji. Ekran (bez zmieniania ustawień) możesz obrócić guzikiem, który znajduje się w lewym, górnym rogu. Ten post edytował Evinek 31.08.2013, 13:36:55 |
|
|
![]()
|
|
Myślę, że nie będzie reklam (wyskakujących flashy itp), ciężko mi powiedzieć jak będzie, wiadomo, że każdy by chciał czerpać zyski ze swojej pracy, ale to jeszcze na pewno nie ten moment i gwarantuje, że nie będzie flashowych shitów wyskakujących i przeszkadzających w użytkowaniu, jeżeli będą reklamy to coś ala mały bannerek nad stopką czy coś w ten deseń, ale to na pewno nie szybko, na razie nie mamy w planach żadnych reklam, trzeba dopiąć apkę na ostatni guzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:50 |