![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wymagamy:
-Znajomość PHP OOP (5.3, w najbliższym czasie przesiadka na 5.5) -Wykształcenie wyższe, lub rozpoczęte studia -Znajomość MySQL -Umiejętność pracy z obcym kodem, tworzenia dokumentacji, komentowania kodu -Znajomość i stosowanie PSR-0, PSR-1 i PSR-2 -SVN Mile widziane: -Znajomość obsługi linuksa (RHEL/CentOS) -Znajomość bazy Oracle -Znajomość PHPUnit -Podstawy JavaScript/jQuery Oferujemy: -Praca na pełny etat w Katowicach (Korfantego 138) -"Ruchomy" czas pracy (rozpoczęcie od 7:00-9:00) Czym się zajmujemy: PKP Cargo zajmuje się transportem kolejowym w Polsce i za granicą. Nasz wydział zajmuje się tworzeniem i rozbudową wewnętrznej aplikacji wspomagającej zarządzanie pracą lokomotyw Pełny opis oferty http://www.pracuj.pl/praca/programista-php...,oferta,3060162 Ten post edytował hind 26.08.2013, 07:44:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Brak pełnych danych firmy - przenoszę do "Poszukuję".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod podanym linkiem:
wymagamy: 19 punktów oferujemy: będziecie mieli do portfolio Taka duża firma, a nawet ogłoszenia o pracę nie umie napisać :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod podanym linkiem: wymagamy: 19 punktów oferujemy: będziecie mieli do portfolio Taka duża firma, a nawet ogłoszenia o pracę nie umie napisać :/ Cześć. Nie chcę robić zbyt dużego off-topu, ale takich rzeczy to głównie nie potrafią zrobić duże firmy. Wierz mi na słowo - im większa firma, tym większy burdel ![]() ![]() Pozdrawiam. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Dobra Panowie - powstrzymajcie się proszę od komentowania jeśli nie jesteście zainteresowani ofertą. W dziale "Poszukuję" nie ma zakazu komentowania tak więc to jedynie prośba z mojej strony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż poradzić, rekrutacją zajmuje się HR. Ale to ja będę miał współpracować z nowym pracownikiem a nie HR.
Co do danych pracodawcy: Warszawa, Grójecka 17, ale miejsce pracy to Katowice (wszelkie inne dane na stronie http://pkp-cargo.eu) O stawkach nie mogę mówić ile, a dodatkowo są i tak negocjowane przy rekrutacji. @sowiq: nie wszystko jest wymagane, ale musiało być wpisane jako wymagane. To co jest bezwzględnie wymagane podałem w pierwszym poście. Ten post edytował hind 26.08.2013, 11:11:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:31 |