![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wstawić kod xml jako stringa w php?
mam eksportowanego blga w xml i chce móc wykorzystać ten kod do pewnego skryptu, który już mam napisany; lecz pojawia się problem ponieważ za nic w świecie nie wiem jak to zrobić |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz to załatwić za pomocą funkcji. file_get_contents
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem jednak nie działa tak jak trzeba, gdzyż ten .xml to wyeksportowany plik bloga są tam znaczniki $ jak i również ' oraz ", próbowałem je ignorować poprzez dodanie \ przed nimi jednak nic to nie dało... :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa tak jak trzeba gdyż? Opisz dokładniej swój problem. Pokaż kod.. ;p
|
|
|
![]()
|
|
no i jak wczytam ten plik (xml) który został zapisany jako base.txt to nie zmienia mi wartosci tych losowych linkow |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:49 |