![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Organizacja zrzeszająca programistów wraz z firmą OneStep Software, tworzą pilotażowy program lojalnościowy dla przyszłych oraz obecnych członków organizacji. Chcemy poznać Państwa upodobania i potrzeby, by prowadzić efektywną współpracę. Aby tego dokonać, potrzebujemy wsparcia ekspertów, którzy staną się naszymi beta testerami.
Korzyści wynikające z udziału w programie to: ? niepowtarzalna szansa stania się współtwórcą pierwszego w Polsce programu lojalnościowego dla programistów, ? możliwość nawiązania nowych kontaktów i współpracy z osobami z branży, ? atrakcyjne nagrody o wartości nawet kilku tysięcy złotych, ? dobra zabawa. Za przystąpienie do projektu każda osoba otrzyma wymienialny na nagrody pakiet startowy w wysokości 2 000 punktów. Aby dołączyć do programu, wystarczy wypełnić formularz zgłoszeniowy znajdujący się pod widniejącym poniżej linkiem: https://docs.google.com/forms/d/1FlLxYXjZ1M...PQ6FTU/viewform Liczba miejsc ograniczona. Na zgłoszenia czekamy do 23.08. do godziny 12:00. O udziale w programie decyduje kolejność zgłoszeń. Wybranych beta testerów poinformujemy drogą mailową. Zachęcamy do aktywnego udziału w programie. Serdecznie pozdrawiamy i czekamy na zgłoszenia! Zespół koordynujący program lojalnościowy.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie jest jakiś regulamin i po co komu moje dane osobowe? Jak są one zarządzane? Nie przekonuje mnie określenie "Organizacja zrzeszająca programistów", bo brzmi "My Ci powiemy kto jest dobry, a kto nie".
Jaki cel ma ten serwis mieć? Serwis ogłoszeń z programistami? Weryfikacja umiejętności? Ten post edytował !*! 20.08.2013, 12:48:41 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę że łamanie polskiego prawa na tym forum nie jest powszechnie tolerowanie dla tego proszę @OneStep o uzupełnienie danych o sobie wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych i ustawie o usługach świadczonych drogą elektroniczną.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Program lojalnościowy dla programistów? To coś jak karta na punkty w Tesco?
![]() ![]() Z takim profesjonalnym podejściem życzę dalszych sukcesów. PS. Nie dziwię się, że tyle start-upów upada na samym początku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Po pierwsze ogłoszenie nie spełnia wymogów działu praca oferowana, w związku z czym przenoszę. Po drugie, dlaczego na stronie firmy OneStep Software nie ma ani słowa o tym projekcie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:50 |