![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktos kiedy probowal sie tym bawic w php ?
Potrzebuje pilnie jakichkolwiek wskazowek, cos czuje ze jest to prostrze niz mi sie wydaje ale oczekuje potwierdzenia ![]() thnx! -------------------- pozd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może google ?
http://www.google.pl/search?q=maxDB+php+code -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(spenalzo @ 2004-10-21 15:20:29) Może google ? http://www.google.pl/search?q=maxDB+php+code Dzieki, moze ciasteczko ? To po co jest forum skoro wszystko mozna znalezc na google ?! Na 90% postow na tym forum mozna odpowiedziec w ten sposob. EOT -------------------- pozd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałeś pierwszego posta o 9:09. Do godziny 15:20, kiedy to spenalzo poradził byś poszukał też w innych miejscach, NIKT na niego nie odpowiedział. Później też nie nastąpiła lawina listów....
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to oznacza, że raczej nikt z czytających nie miał z tą technologią styczności stąd rada, byś pogooglał trochę w poszukiwaniu informacji. Cytat To po co jest forum skoro wszystko mozna znalezc na google ?! Na 90% postow na tym forum mozna odpowiedziec w ten sposob. Powiem więcej: na 99% problemów tutaj opisywanych odpowiedź znajduje się w manualu! Nie zawsze jednak radzimy sobie ze wszystkim sami. I po to właśnie to forum. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kszychu @ 2004-10-22 08:59:34) Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to oznacza, że raczej nikt z czytających nie miał z tą technologią styczności stąd rada, byś pogooglał trochę w poszukiwaniu informacji. swoja droga to szkoda, ze nikt nie moze powiedziec cos o tej technologi, podzielic sie doswiadczeniamy... chyba faktycznie bedzie trzeba poszukac po googlach i jakis artykulach... |
|
|
![]()
|
|
Cytat(kszychu @ 2004-10-22 07:59:34) Napisałeś pierwszego posta o 9:09. Do godziny 15:20, kiedy to spenalzo poradził byś poszukał też w innych miejscach, NIKT na niego nie odpowiedział. Później też nie nastąpiła lawina listów.... Przepraszam jesli Cie urazilem, ale uwierz mi, ze wiem jak sie uzywa Google. -------------------- pozd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 04:27 |