![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was,
mam taki działający kod
demo: http://jsfiddle.net/naUtc/ jak nacisnę C to konsola mi daje 1 0 jak M to konsola daje mi 1 2 ogólnie działa ok. Teraz chciałem na swojej www tak zrobić, nie mam jej jeszcze on-line dlatego powstał ten wątek. Kod na www też działa ale jak nacisnę C to mam 0 0 na konsoli a jak przycisk "odcisne" to dopiero pojawia się 1 0, dopiero jak klasa active zostaje zdjęda z przycisku. Co może być tego przyczyną, kiedyś tak miałem gdzieś indziej i znalazłem rozwiazanie ale teraz nie mogę sobie w żaden sposób przypomnieć. Dodam, że na stronie poza jquery, bootstrap.min.js i tego skryptu nic nie ma z js Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż kolejność załączania skryptów na swojej stronie - musisz przekopiować fragment strony html ze skryptami choćby bez reszty - nie masz identycznie jak na podanym przykładzie... w pierw myślałem, że bootstrap późno się inicjiuje, zerknąłem na opcję i js masz po "onload", zmieniłem na "no wrap in head" i dalej działa i jest ten skrypt załączany jako ostatni, musisz ten skrypt załączać wcześniej bądź korzystać nie poprawnie z innych bibliotek typu "require" gdzie skrypty dołączane dynamicznie są zazwyczaj tak jakby z atrybutem asynchronicznym więc mogą się wczytać wcześniej...
skrót $(funkcja) odpala się po "domReady", a nie tak jak wybrałeś na jsfiddle po "onLoad" (czyli później ;p)... dawno też nie pisałem w JS i choć wiedziałem, że zdarzenia w jQ przepisali pod .on to nie wiedziałem, że sprawdzają zwróconą wartość i jeśli funkcja to ją odpalają ;p trochu dziwnie i śmiesznie to wygląda ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:05 |