![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Napisałem sobie w html prosty layout. Chce zrobić z tego mały serwis, w którym jest jeden layout, a content się zmienia w zależności od tego jaką pod stronę wybiorę. Przyjąłem następującą strukturę katalogów. serwis -config --config.php (wszystkie stałe jakie tylko mogę wyciągnąć to wrzucam je tu) -install --install.php (na końcu chce napisać instalator, który mi pozwoli na wy klikanie instalacji całego serwisu ale na razi nic tu nie ma, pusty plik) -layouts --pierwszy ---css ----style.css ---js ----function.js ---image ---layout.php(mój prosty layout) --drugi(ten sam layout tylko zmieniłem kolory) -demo.php -download.php I teraz wyświetlam layout za pomocą ścieżki localhost/serwis/layout/pierwszy/layout.php a chcę aby ten layout był widoczny pod localhost/index.php No i jeszcze jedna sprawa jak mam <body> to mam tam sekcje <content> i chcę aby do tego była ładowana zawartość np demo.php jak kliknę w zakładkę DEMO. Nie chce rozwiązań tylko naprowadzenie myślowe bo chce się tego nauczyć. A nie mam koncepcji jak to zrobić. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 07:19 |