![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam tabelkę w której mam pewne informacje ale muszę po prawej stronie tabelki umieścić pewne podsumowanie. Chciałem to zrobić za pomocą <p align="right"> txt </p> ale pomiędzy ramką tabelki a tekstem zostaje odstęp.
Odwiedź moją stronę Jak się za to zabrać? Css'em też próbowałem ale coś nie wychodzi. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla ramki albo pozycja relatywna dla calego kontenera i dla ramki
wybacz ale to Twoje to jak polskie majty na paradzie w rio -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Float: right jest ale dla całego obrazka z uploadera. Na nim umieściłem 1 linijkę w ramce którą samą chciałbym przesunąć na dół nie umieszczając jej w żadne ramki.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie rozumiesz nie masz nic umieszczać, do tej ramki co maszi chcesz ja pozycjonowac) daj position:absolute;bottom:10px;right:10px tyle ze rodzic (element nadrzedny) musi miec pozycjonowanie neutralnie moze miec positiob:relative
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:13 |