![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, szukam jakiegoś ciekawego i innowacyjnego sposobu na wczytywanie podstron. Do tej pory używałem zmiennej super globalnej GET przechowującej wybraną podstronę, oraz instrukcji warunkowej switch do jej wczytania. Był jeszcze podobny schemat, ale z tablicami i sprawdzaniem podstrony przy użyciu in_array. Tradycyjna metoda wskazująca na serwerze plik PHP dawno mi się znudziła
![]() ![]() -------------------- wszystkie drogi prowadzą do manuala :3
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znudziła? To że nudna nie znaczy że zła.
Możesz wrzucić listę do bazy danych wraz z treścią podstron. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że nie jest zła, aczkolwiek szukam czegoś ciekawego, nowego, ale również i bardzo szybkiego. Hm, sposób z bazą danych odpada - jak dla mnie to użycie db w złych celach, wole pozostawić to zadanie dla PHP.
Ten post edytował SlimShady 13.08.2013, 20:34:16 -------------------- wszystkie drogi prowadzą do manuala :3
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:04 |