![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
możę bardziej uścilę o co mi chodzi bo poprzedni wpis byl troche napisany bez skladu ![]() chodzi mi o dodawanie formularzy skladajacych sie z inputu jako temat i textarea wiadomo chcialem to zrobic z wykorzystaniem jquery zeby 2 np. formularze byly caly czas pod nimi button dodaj formularz (sekcje) i pojawiał sie nastepny taki sam formularz ktory mam ukryty pod display none po dodaniu zeby mozna bylo go ewentualnie usunąć jakims guzikiem tak aby maxymalnie bylo jakies 10 nieznam sie za wiele na jq i chcialem sie dowiedziec jak dodac takie paczki zeby to ladnie funkcjonowalo na stronie z gory dzieki pozdrawiam ![]() chodzi mi o sama metode dzialania pojawiania sie formularzy oczywiscie przycisk zawsze jeden na dole dodaj czy wie kos gdzie czegos takiego szukac Ten post edytował martex 13.08.2013, 15:21:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a zna ktos gdzie znajde jakis gotowy przyklad
![]() bo mam lekkie problemy moze ma ktos pare minut kto sie na tym zna napisac mi prosciutki skrypcik ![]() Dla szukajacych znalazlem takie rozwiazanie ktorw sprawdza sie super http://www.9lessons.info/2010/04/jquery-du...ubmit-with.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 11:32 |