![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2012 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam chętnych do wykonania 2 rojektów:
Obydwie stronki mogą mieć ten sam mechanizm, różnia się grafikami oraz tym co sprzedają (różne poradniki). Do obydwu mile widziany CMS do edycji tych zakładek. 1) strona 4 zakładki + strona główna W zakładce zamówienia klient kupuje tylko jeden poradnik - wybiera z 2 opcji (wysyłka elektroniczna lub wysyłka tradycyjna + ilość sztuk) Opłacenie poprzez DotPay lub SMS, który ma być spięty ze stroną. Po opłacie automatycznie ma się wysłać mailem zakupiony towar (poradnik w formie PDF) + raz na koniec dnia do mnie na maila ma przyjść zestawienie ile sie sprzedało + kwoty (potrzebne do zaksięgowania). 2) strona Kilka zakładek + zamawianie. Klient wybiera spośród dwóch poradników (1, 2 albo obydwa poradniki razem) oraz róznych form wysyłek. Płatnośc DotpAy + SMS Dodatkowo miejsce na wpisanie danych do faktury (jeśli klient zaznaczy że chce). Na koniec dnia do mnie zestawienie co się sprzedało i za ile (potrzebne do księgowania). Do obdywu projektów mam gotowe teksty i szablon strony w PSD/TIFF. Warunek konieczny - strona ma być google firendly, żeby się dobrze pozycjonowała. Propozycje cen oraz czasu wykonania poproszę na maila: andrzej@rimi.pl Zapewniam umowę o dzieło oraz szybą wypłatę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował rimi 12.08.2013, 19:12:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:45 |