![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A może nie?
http://igg.me/at/ubuntuedge/x/4318167 Chodzi o to, że zbierają 32M dolców. Na co? The Ubuntu Edge is the next generation of personal computing: smartphone and desktop PC in one state-of-the-art device. Pomożecie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomożecie? Nie, ponieważ Canonical nawet się nie doczłapał do poziomu androida czy symbiana ze swoim systemem. Podoba mi się podejście jakie proponuje Mark, ale ich realizacja jest daleka od jego propozycji. Gość wie że może coś zrobić i wie jak to powinno wyglądać, tyle tylko że On jak i cały zespół kręci się w przeręblu, co świetnie pokazuje unity czy mir. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo podoba mi się pomysł jak i to co do tej pory pokazali ale nie dam ani grosza ponieważ nie jest to produkt finalny.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() W zasadzie zaporowa cena samego finalnego urządzenia mogła się także do tego przyczynić ![]() ![]() -------------------- woop woop.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:50 |