![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://webhelp.pl/artykuly/okienko-z-infor...czkach-cookies/
Skrypt działa "jak należy" Zmodyfikowałem wygasalnosc ciasteczka oraz dodałem nieudolnie auto zamykanie sie okienka po czasie
Tak jak wspominalem działa OK alepo raz 1 grzebiac przy czyms innym zajrzalem do konsoli błedów i wywala mi przy tylko przy tym 1 skrypcie: TypeError: document.getElementById(...) is null wiersz 32 Przez ta moja modyfikacje pewnie robiona metoda prób i błędów, podreperuje ktoś? Blad wyskakuje jezeli ciasteczko jest zaakceptowane po 10 sekundach - pewnie dlatego ze okienko wtedy wcale sie nie pokazuje, pewnie trzeba dac jakis prosty warunek ale ja nie znam za bardzo nawet skladni JS choc wlasnie przy okazji takiej jak ta naucze sie mimochodem Dzieki Ten post edytował fate 12.08.2013, 08:58:29 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro próbujesz się odwołać do elementu na stronie i otrzymujesz komunikat "TypeError: document.getElementById(...) is null" to sprawdź czy element, na którym chcesz operować istnieje (jest różny od "null").
Jak masz taki problem to pierwszym krokiem jest dokumentacja: getElementById() Mały przykład dla ciebie:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:19 |