![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SOLVED
<modinfo> enleth: a to ciekawosta, empty() nie działa na $_SERVER <enleth> modinfo: no właśnie <inf> empty to jeden wielki clusterfuck <enleth> modinfo: używaj raczej isset() w takich sytuacjach <modinfo> enleth: no, zrobiłem !isset() i działa ![]() Witam, mam mały problem, php przepuszcza moje dane dalej bez zatrzymania skryptu i dodaje puste wartości do MySQL. na początku skryptu dodałem to: po uruchomieniu skryptu pokazuje: a>0 b>0 c>0 d>0 lol Co ja źle robie, że die() nie zatrzymuje skryptu? PS. Testowałem exit() i też nie zatrzymuje skryptu PS. print_r( empty($_POST['boardname']) ); print_r( empty($_POST['description']) ); print_r( empty($_POST['boardurl']) ); print_r( empty($_POST['captcha']) ); zwraca: 1111 Ten post edytował Saki 9.08.2013, 19:21:58 -------------------- Moje serwisy: services.itunix.eu | spytajsie.com
Server: Debian; Desktop: Mac Mini 10.8.1, ArchLinux XFCE |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten warunek nigdy nie będzie spełniony. "Jeśli długość boardname jest mniejsza lub równa niż 3 i jest większa lub równa niż 255". Ten post edytował redeemer 9.08.2013, 19:15:43 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 12:42 |