![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od dłuższej chwili borykam się z problemem i proszę was o pomoc. Mam taki kod:
I wszystko działa problem polega pojawia się gdy chcę uzyskać coś takiego:
Chodzi o to aby funkcja zwracała wartość zmiennej do pola(w tym przypadku OUT) z której uzyskała wartość. Nie mogę użyć getElementById("") (w taki sposób jaki ja potrafie jej użyć) gdyż dla każdego przypadku musiałbym tworzyć osobną funkcje. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
var wynik = skil;
var txt_out = document.getElementById('OUT'); txt_out.value = wynik; lub zwyczajnie: var txt_out = document.getElementById('OUT'); txt_out.value = skil; Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
var wynik = skil; var txt_out = document.getElementById('OUT'); txt_out.value = wynik; lub zwyczajnie: var txt_out = document.getElementById('OUT'); txt_out.value = skil; Pozdrawiam Może inaczej zadam pytanie.
Jak najbardziej działa jednak w momencie kiedy dodam cos takiego:
Funkcja zadziała tylko dla pierwszego przypadku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dużo ma być tych "przypadków"
![]() Pozdrawiam. Ten post edytował kaznodziej/ka 13.08.2013, 10:25:57 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:12 |