![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem polegający na przełożeniu do tabeli, którą sobie wymyśliłem 4 kolumnową zapytania z MYSQLa. tabela ma wyglądać w ten sposób
Tam gdzie są puste komórki miałyby się znaleźć checkboxy, które przesyłały by id na podstawie zapytania sql do skryptu który coś tam liczy. Udało mi się wymyślić jak wsadzić to do tabeli z dwoma kolumnami. Uczyniłem to w ten sposób:
I to działa, ale mnie nie satysfakcjonuje. Chciałbym aby były 4 kolumny z nazwami badań. Próbowałem kombinować z ifami, ale wychodzą mi jakieś kompletne bzdury. Na pętli for w ogóle mi się zawiesza, a poza tym prowadzi w pewnym momencie do powtarzania się poszególnych id_bad. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to rozdzielić. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładając że zapytanie zwraca Ci dane których potrzebujesz, możesz zrobić coś takiego:
(przykład MySQL'owy)
Teraz kwestia typu, jeżeli chcesz mieć 4 checkboxy w formacie:
Ale pewnie jak zwykle nie zrozumiałem problemu ![]() Jeżeli tak jest to opisz proszę "inaczej" ~Lucek Ten post edytował kpt_lucek 7.08.2013, 17:57:21 -------------------- Cytat There is a Bundle for that Lukas Kahwe Smith - October 31th, 2014 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:55 |