![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pracuje w ZendFramework i mam w kontrolerze wywołanie funkcji i chciałbym aby po wykonaniu tej funkcji wyskoczyło okienko z potwierdzeniem zakończenia. Jak najprościej to zrobic?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może instrukcja warunkowa?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli if(funkcja){tylko jak tutaj podać aby wyświetlił się powiedzmy dialog?}
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi ci o okienko z wiadomością?
Możesz użyć js i funkcji alert(); |
|
|
![]()
|
|
chodzi o to, że mam w szablonie smarty button, po wciśnieciu którego jest dialog. gdy akceptujemy dialog jest document.location="controller/akcja" a w tej akcji jest wywołanie funkcji. Chciałbym aby widok,który mam początkowo pozostał bez zmian mimo że wywołuję inną akcję i po zrobieniu wywołanej funkcji wyskoczył monit ze zostało zakończone.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:39 |