![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam praktycznie wszystko działa lecz są dwie rzeczy które chciał bym by inaczej działały, a więc poniżesz przedstawiam wam skrypt oryginalny a jeszcze niżej będzie mój bo próbowałem przerobić.
Orginal: To jest kod który jest używany w HTML: A to jest plik PHP skryptu.
I chodzi mi o to: Bo aktualnie mam okienko wpisz Email w forumularzu, gdy wypełniam i tak przychodzi mi pod innym czyli "Ktos@serwer.pl" Chciał bym aby przychodzący do mnie email nosił taką samą nazwe jaką ktoś poda w formularzu przykładowo php@php.pl to ma taki przyjść. Kolejną sprawą jest aby dodać linijke jeszcze z tematem oraz by gdy ktoś wpisze w formularzu nazwe tematu taka nazwa ma przyjść. I rzeczą ostatnią jest by te "Działą". "Nie wysłano" Otwierało jako komunikat na stronie, a nie przenosiło do nowej strony. TEraz mój kod. Chciałem zrobić to co wyżej opisałem ale tylko wyszło mi z wyświetlaniem tematu. Proszę was o pomoc. W HTML: i php
Zapewne namieszałem wiem, ale dopiero zaczynam przygode z programowaniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Bo aktualnie mam okienko wpisz Email w forumularzu, gdy wypełniam i tak przychodzi mi pod innym czyli "Ktos@serwer.pl" Chciał bym aby przychodzący do mnie email nosił taką samą nazwe jaką ktoś poda w formularzu przykładowo php@php.pl to ma taki przyjść. Jest jak wół tutaj:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up Nie zrozumiałeś. Chodzi o to że gdy ktoś wypełnia mi w formularzu email czyli przykłądowo wpisuje PHP@PHP.pl. I na skrzynke ci przychodzi email. I zamiast pisać OD: PHP@PHP.PL to przychodzi mi od ktos@serwer.pl, a chce by to działało normalnie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W miejsce "ktos@serwer.pl" wstaw zmienną z formularza
|
|
|
![]()
|
|
Faktycznie działa, banalne. Jeszcze jedna banalna sprawa jak zrobić by te działa, nie działa otwierało sie jako komunikat a nie przenosiło do innej strony?
|
|
|
![]()
|
|
Ten post edytował TursoN 31.07.2013, 20:56:03 |
|
|
![]()
|
|
Dobra zapomniałem jeszcze o ostantniej rzeczy to tylko to aby nie wysłał emiala bez wypełnienia jakiego kolwiek pola. Chodzi o to, że aby wysłać wiadomość muszą być wypełnione wszystkie pola! Z góry dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje bardzo
![]() ![]() A nie dobra jeszcze jedna rzecz. Bo się pogubiłem pytanko takie. Mogę zmienić kolor obramowania ramek (ramek samych) czy co kolwiek bo jak widać na białym tle to lipnie wygląda. (Poniżej SS) Wydaje mi się że to już ustawiam w HTML. ![]() Przepraszam za zawracanie tyłka ale jeszcze tępy w tych sprawach jestem ![]() Ten post edytował Mercu 1.08.2013, 18:39:19 |
|
|
![]()
|
|
dodajesz class lub style="border:1px solid black" np.
|
|
|
![]()
|
|
No działa super dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 07:03 |