![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generuje sobie na podstawie jakichś tam danych jedną tablicę wielowymiarową i nie wiem czy jest możliwe umieszczenie lub użycie jakiejś wartości z pierwszej instancji w dalszych instancjach
Przykład:
Czy jest to możliwe żeby głębiej w tablicy użyć danych, które są gdzieś wyżej w tablicy? W lini nr 6 powyższego kodu chcę wczytać wartość, która jest określona jedną instancję wyżej W linii nr 10 powyższego kodu chcę wykonać dzielenie wartości z pierwszej instancji przez wartość, którą mam w tej samej instancji gdzie wykonywane jest dzielenie tylko w innej komórce tej tablicy. Ten post edytował CMG 31.07.2013, 13:07:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 5 Dołączył: 12.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nie da się tego zrobi tak, jak Ty to przedstawiłeś, chcesz użyć tablicy która jeszcze nie istnieje, bo dopiero ją definiujesz. musiał bys to zrobić trochę inaczej :
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troszkę za dużo rozbijania, ale rzeczywiście poradziłem sobie dzięki temu że część danych wywaliłem do drugiej tablicy.
Temat to zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:59 |