![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-steve- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dobry wieczór, piszę w sprawie mojego forum. Po dodaniu kodu zrobionego przeze mnie menu, forum się nieco samo poszerzyło oraz jego cała zawartość wyśrodkowała [teks się wyrównał niepotrzebnie i forum poszerzyło]. Problem też jest z menu, powstał sam kwadracik przed tekstem "HOME". Dodawałem do css od diva od menu padding-left: 0; lecz to nie pomaga, dalej jest tak samo.
Moje forum: advertgame.pl Dobranoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj tekst jaki sam dodałeś, sprawdź też stronę validatorem masz źle zagnieżdżone tagi.
-------------------- |
|
|
-steve- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tekst jal tekst dałem tylko
<div id=nav> <ul> <li>HOME</li> </ul> </div> Nie bede wszystkiego wypisywał bo tam błędu nie ma. Jak cos to wejdz na moją stronę i wyświetl źródło strony to bedziesz widział, do css tez sie dostaniesz. Podałbym sam lecz kurde teraz na telefonie jestem i ciężko to zrobić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze, spójrz na <div id="content">.
Masz tam takie coś: width: 500 !important; Takie coś chyba nie zadziała. Ale myślę, że wystarczy "content" i "copyright" włożyć do klasy do Container (wynik: http://iv.pl/images/50347481862460879790.png). Oczywiście do poprawy menu wtedy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.05.2025 - 23:29 |