![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
szukałem w manualu, jednak nie mogę znaleźć omówienia całego procesu, jaki jest wykonywany podczas operacji PDO::PARAM_STR oraz PDO::PARAM_INT. Chodzi mi o to, jakie dokładnie rzeczy robi ta procedura, bo np. wiem, że nie trimuje wartości i muszę sam to robić, ale poza tym, jakie czynności ona wykonuję, a jakie jeszcze powinienem dla bezpieczeństwa danych? Ten post edytował SlimShady 30.07.2013, 14:07:08 -------------------- wszystkie drogi prowadzą do manuala :3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nikt inny nie miałby nic do powiedzenia?
-------------------- wszystkie drogi prowadzą do manuala :3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież w linku podanym przez @Damonsson masz bardzo dobrą odpowiedź na Twoje pytanie. Czego jeszcze oczekujesz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nic do dodania poza tym co napisane ![]() https://github.com/php/php-src/blob/master/...do_sql_parser.c -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:40 |