Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> starsze wersje trial adobe ps
!*!

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy można jeszcze skądś pobrać jakieś wersje trial tego programu na windows xp? Wszystkie linki przekierowują na stronę adobe, gdzie jest do pobrania CS6, a ten nie działa na xp.

--------------------
Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta).
Go to the top of the page
+Quote Post
pyro

-----

Łatwo poznajdować portable do prawie każdej wersji. Są mega pamięciożerne, ale zgaduję, że skoro oczekujesz starszej wersji to arcydzieł nie będziesz robił na mega renderowanie

--------------------
ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
+Quote Post
!*!

-----

Mało to legalne ;) w zasadzie potrzebuje tych wersji tylko do obadania jakie są i czy w ogóle przekłamania PSD na GIMPie, mam okazje kupić oryginał w dobrej cenie i nie wiem czy jest sens, jeśli GIMP radzi sobie z PSD dobrze.

edycja:

A może jest ktoś, kto robił takie testy?

Ten post edytował !*! 27.07.2013, 10:24:25

--------------------
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta).
+Quote Post
Posio

-----

Powiedz o jaką wersję Ci dokładnie chodzi ?
Jeśli chodzi Ci o CS2 to:
www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/

Odpuść sobie użycie seriala, i masz legalnego triala.

Ten post edytował Posio 27.07.2013, 11:22:42
+Quote Post
Daiquiri

Grupa: Administratorzy

!*!, zależy jakie masz źródła. O ile dobrze pamiętam GIMP miał problem z warstwami wektorowymi, efektami warstw, Smart Objects czy... CMYKiem ;-). Nie wiem czy istnieją jakieś nowe dodatki, które usprawniły import/export PSDków. To są rzeczy, które sprawdziłabym jako pierwsze.
+Quote Post
!*!

-----

Cytat(Posio @ 27.07.2013, 12:15:21 ) *
Powiedz o jaką wersję Ci dokładnie chodzi ?

CS4 lub CS5.

Cytat(Daiquiri)
!*!, zależy jakie masz źródła. O ile dobrze pamiętam GIMP miał problem z warstwami wektorowymi, efektami warstw, Smart Objects czy... CMYKiem ;-). Nie wiem czy istnieją jakieś nowe dodatki, które usprawniły import/export PSDków. To są rzeczy, które sprawdziłabym jako pierwsze.

Sprawdziłem kilka PSD, import warstw i ich nazw oraz efektów wydaje się być dobry na wersji 2.8.2, zaraz obadam trial podany wyżej i sprawdzę dokładnie.

edycja:

Tak jak wspomniałem import działa niemalże bez zarzutu, czasami są błędy we właściwościach tła niektórych warstw, powstaje swego rodzaju duplikat który można wyłączyć (może nowsze wersje gimpa radzą sobie z tym lepiej). Nie mam pojęcia czy CMYK i inne bajery działają prawidłowo jednak po eksporcie do plików PNG czy przy wyciąganiu grafiki GIMP działa idealnie.

@Posio - dzięki za link.

Ten post edytował !*! 27.07.2013, 12:11:48

--------------------
+Quote Post
Posio

-----

No o CS4 i CS5 to rzeczywiscie cięzko... Możesz ew. spróbować na jakiś forach poszukać z wiadomą tematyką i wyciągnąć z paczki tylko to co potrzebujesz ale to już wiesz smile.gif
+Quote Post
aras785

-----

Wystarycz, że pobierzesz dowolną instalkę i przy instalacji będzie miał opcje trial smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:08