![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można jeszcze skądś pobrać jakieś wersje trial tego programu na windows xp? Wszystkie linki przekierowują na stronę adobe, gdzie jest do pobrania CS6, a ten nie działa na xp.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łatwo poznajdować portable do prawie każdej wersji. Są mega pamięciożerne, ale zgaduję, że skoro oczekujesz starszej wersji to arcydzieł nie będziesz robił na mega renderowanie
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mało to legalne ;) w zasadzie potrzebuje tych wersji tylko do obadania jakie są i czy w ogóle przekłamania PSD na GIMPie, mam okazje kupić oryginał w dobrej cenie i nie wiem czy jest sens, jeśli GIMP radzi sobie z PSD dobrze.
edycja: A może jest ktoś, kto robił takie testy? Ten post edytował !*! 27.07.2013, 10:24:25 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedz o jaką wersję Ci dokładnie chodzi ?
Jeśli chodzi Ci o CS2 to: www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/ Odpuść sobie użycie seriala, i masz legalnego triala. Ten post edytował Posio 27.07.2013, 11:22:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
!*!, zależy jakie masz źródła. O ile dobrze pamiętam GIMP miał problem z warstwami wektorowymi, efektami warstw, Smart Objects czy... CMYKiem ;-). Nie wiem czy istnieją jakieś nowe dodatki, które usprawniły import/export PSDków. To są rzeczy, które sprawdziłabym jako pierwsze.
|
|
|
![]()
|
|
Powiedz o jaką wersję Ci dokładnie chodzi ? CS4 lub CS5. Cytat(Daiquiri) !*!, zależy jakie masz źródła. O ile dobrze pamiętam GIMP miał problem z warstwami wektorowymi, efektami warstw, Smart Objects czy... CMYKiem ;-). Nie wiem czy istnieją jakieś nowe dodatki, które usprawniły import/export PSDków. To są rzeczy, które sprawdziłabym jako pierwsze. Sprawdziłem kilka PSD, import warstw i ich nazw oraz efektów wydaje się być dobry na wersji 2.8.2, zaraz obadam trial podany wyżej i sprawdzę dokładnie. edycja: Tak jak wspomniałem import działa niemalże bez zarzutu, czasami są błędy we właściwościach tła niektórych warstw, powstaje swego rodzaju duplikat który można wyłączyć (może nowsze wersje gimpa radzą sobie z tym lepiej). Nie mam pojęcia czy CMYK i inne bajery działają prawidłowo jednak po eksporcie do plików PNG czy przy wyciąganiu grafiki GIMP działa idealnie. @Posio - dzięki za link. Ten post edytował !*! 27.07.2013, 12:11:48 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No o CS4 i CS5 to rzeczywiscie cięzko... Możesz ew. spróbować na jakiś forach poszukać z wiadomą tematyką i wyciągnąć z paczki tylko to co potrzebujesz ale to już wiesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarycz, że pobierzesz dowolną instalkę i przy instalacji będzie miał opcje trial
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:08 |