![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam stronkę: http://stepby.no-ip.org/DOM_AKTORA/ i zakładki na górze: O NAS, POKOJE, APARTAMENTY, ZDJĘCIA itp. Po najechaniu myszką na te pozycje chciałbym mieć podświetlenie na cały box. Udało mi się zrobić coś takiego tylko na "O NAS" - tylko jest za wąskie i za niskie ![]() Wie ktoś może jak to poprawić? Bardzo proszę o pomoc, Northwest |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linki muszą być elementami blokowymi, o konkretnych wymiarach, ewentualnie o odpowiednich paddingach, to zależy jaka jest koncepcja. Podstawa to display: block lub inline-block.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tzn?? Jak to przerobić
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodać w css do lików dla menu:
Tak przykładowo oczywiście. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 15:57 |