![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
używam php dom do pobierania treści, lecz mam problem z przeniesiem wielu wyników do jednego stringa, poniży kod działa poprawnie, leczy gdy tylko daje gdziekolwiek indziej $wynik wypluwa mi tylko jeden wynik a powinno np. 10, bo jest 10 takich divów z klasą, kombinowałem z array ale też dupa, będę bardzo wdzięczny za pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie zapisujesz wynik? Ta konstrukcja owszem działa poprawnie, ale wynik leci w powietrze. Trzeba dodać zmienną, która będzie zapisywała to co chcesz wyciągnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie zapisujesz wynik? Ta konstrukcja owszem działa poprawnie, ale wynik leci w powietrze. Trzeba dodać zmienną, która będzie zapisywała to co chcesz wyciągnąć. Wynik wcześniej uzyskiwałem przez:
lub
..1 kod daje wszystko i jest ok lecz drugi kod czas wyświetla mi tylko jeden, a nie kilka. Ten post edytował kamykthm 25.07.2013, 14:11:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drugi kod wyświetla cały czas ostatni wynik ponieważ nadpisujesz zmienną $abc zamiast do niej dodawać.
Przed pętlą powinieneś utworzyć pustą zmienną $abc, a następnie w pętli tylko dodawać kolejne wartości:
http://php.net/manual/en/internals2.opcodes.concat.php Ten post edytował freemp3 25.07.2013, 14:30:32 |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję! Gra i buczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:35 |