![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2010 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz, w którym w polu input przypisany jest kalendarz napisany w javascript. Drugie pole to tag select z wartościami oznaczającymi przedziały godzinowe. Użytkownik wybiera z kalendarza datę, która zapisuje się w polu input, następnie przedział godzinowy z listy. Chciałbym zrobić coś takiego, aby po wybraniu daty pole select ograniczało się tylko do dostępnych przedziałów godzinowych w wybranym dniu. Jak mogę to osiągnąć? Jest jakaś funkcja, która po zmianie w polu input, przejdzie do skryptu wybierającego z bazy dostępne godziny, abym mógł z takimi danymi wrócić do wypełnianego formularza? Jakieś "selected-value-change"? Może lepiej to zrobić jeszcze w javascript kalendarza, zamiast wpisywać w input wysłać do skryptu pobierającego dane i tedy wracać do formularza. Proszę o radę. Ten post edytował dloogi 24.07.2013, 07:06:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2010 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za odpowiedź!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:42 |