![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem: chciałbym aby dynamicznie generowały mi się obiekty określonych klas w zależności od wywołania odpowiedniej klasy. Chodzi przede wszystkim o to aby nie wyświetlały mi się obiekty wszystkich instancji klas na raz, a tylko odpowiednie w zależności od kontekstu wywołania. Wie ktoś jak to zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Normalnie
$ob = new KlasaKtoraCieInteresuje(); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko że jest kilka dziedziczących klas dokładnie 5 i te dziedziczące klasy mają - każda z nich swoje obiekty, przez co podczas wyświetlania się dublują, zamiast wybierać się niezależnie. Tj kontekst wyboru powinien o tym decydować które obiekty (której klasy) załadować.
A tak się nie dzieje... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Opisz problem dokladnie, pokaz kod, powiedz co robi, powiedz co chce by robil, pokaz cos na przykladzie. W tej chwili czuje, ze sadzisz iz trafiles na forum wrozek
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:38 |