![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Jestem jednym z początkujących, którzy próbują coś się nauczyć w PHP. Ostatnio spotkalem się z funkcją curl, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć na czym to polega ? Najlepiej na jakimś skrypcie, chodzi mi o logowanie się na forum, tworzenie posta i wysłanie go, jeśli można prosiłbym o opisanie każdej z funkcji. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 27 Dołączył: 16.04.2008 Skąd: Bakutilu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj bo było, a jak coś Ci nie działa to pokaż kod, będziemy pomagać. Zobacz tutaj masz logowanie na phpbb KLIK
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem na internecie jakiś bot do reklamowania czy coś, mniejsza o to co to jest, interesuje mnie tylko jeden z tych plików, cms.php
Nie wysyła tych tematów na forum, jak ma to robić poprawnie, co tu jest nie tak ? Podobno ma to znaczenie wersja przema, na jakiej zasadzie działa ten skrypt ? czego tutaj brakuje bądź gdzie są błędy w kodzie ? Mógłby mi ktoś przetłumaczyć ten kod ?
z góry dzięki ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:30 |