![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam mały problem, a raczej zastanawiam się nad czymś. Założyłem temat na stackoverflow dlatego nie widzę sensu przepisywać go po polsku. Przepraszam za angielski. http://stackoverflow.com/questions/1773192...852636_17732409 Nie wiem czy regulamin pozwala na takie linkowanie. Jeżeli nie, proszę modelatorów o usunięcie. Założę nowy temat, tłumacząc problem na polski. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z dokumentacji Redisa:
Cytat Redis Hashes are maps between string fields and string values Ten typ nie nadaje się do zapisu sesji, ponieważ ta nie ogranicza się do mapowania "tekstu" => "do tekstu". W sesji możesz zapisać wszystkie typy danych, które są serializowane (typy prymitywne, tekst, obiekty (implementujące interface Serializable) oraz zagnieżdżone tablice). Jak wyobrażasz sobie zapis niemal dowolnych danych jeżeli nie w zserializowanej formie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz 100% racje. Nie pomyślałem o tym.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:44 |