![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
napisałem prosty skrypt do logowania do pewnego serwisu, niestety coś jest nie tak i nie mogę się zalogować...
Nie mam pojęcia co jest nie tak, nie ogarniam w ogóle tej biblioteki... Czytałem w necie, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie dlatego tutaj napisałem. cookie.txt:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aqu, dzięki za rady, ale nie patrz na kod bo to jest tylko testowe
![]() Z tamtym sobie poradziłem, ale mam następny problem. Uczę się obsługi tej biblioteki, dla testów napisałem skrypt do logowania i pobrania jakiejś wartości ze strony dostępnej po zalogowaniu. Problem w tym, że nie mogę się zalogować. Dane podaję na 100% poprawne. Sprawdzałem firebugiem co jest wysyłane POSTem i są tylko 2 parametry wysyłane - login oraz hasło. Skrypt zamiast strony widocznej po zalogowaniu wyrzuca mi stronę z logowaniem, czyli tak jakby dane były błędne... Funkcja do logowania:
I mógłby ktoś napisać co oznacza to FALSE w pliku cookie.txt?
Ten post edytował d.stp 20.07.2013, 11:11:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 05:57 |