![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2013 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie to bym prosił pomoc bo jakiś gnojek chyba shakował/a moje stare fb wpisałem sam numer a tam coś takiego:
"" Wyślij mi w wiadomości e-mail linka pozwalającego zresetować hasło m***@r*******.net "" zna ktos ta domene? @r*******.net i czy umie podac jaka to? musze to c*****o shakowac jakos jesli mnie nie hakli, chcialem odzyskac przez numer ale sie nie dalo bo wyskoczylo odrazu o ten email.. :/ pomocy ![]() -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super, a teraz wyjdź trochę na powietrze, bo wakacje są.
PS. Poza tym, że straciłeś dostęp do FB, to nic z tej wiadomości nie zrozumiałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2013 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem ciekaw jaka to domena r*******.net bo napewno nie od mojego email...
-------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, też jesteśmy tego ciekawi
![]() Mogę Cię tylko pocieszyć, że nawet jak dowiesz się w jakim serwisie owo konto jest utrzymywane, i tak nie 'hakniesz' go magicznym programem ![]() Faktycznie, czas wyjść z domu ![]() A tak na poważnie.. czy nauczycie się w końcu, że w pierwszej kolejności zwraca się z problemem do administracji podmiotu, którego problem dotyczy? Ten post edytował kilab 18.07.2013, 16:43:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
im wiecej Twoich postow czytam to tym bardziej mi szczeka opada
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
13 lat i wszystko jasne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() #1. nie oddadzą. #2. powiedzą tak jak np na wp że mogę odzyskać przez email lub numer tel... 13 lat i wszystko jasne ![]() ![]() jeśli ci chodzi że "młody" to obrazu shakowany' to tu też się mylisz bo mniejwiecej wiem kto mnie shakowal ale za dużo by tu pisać. -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dalej nie rozumiem twojego problemu. Piszesz do administracji FB i po problemie... Po pierwsze, ktoś złamał prawo wkradając się na twoje konto, a po drugieadministracja jest zobowiązana się tym problemem zająć na poważnie, tym bardziej że na FB przechowywanych jest znacznie więcej informacji niż np na WP (zależnie od wartości maili itp.) ale w każdym razie FB jest to dość bogata skarbnica danych osobowych.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Neeew
![]()
Powód edycji: [Spawnm]: +1
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba emp musi mi użyczyć bielunia bo nie idze tego zrozumiec
|
|
|
![]()
|
|
trzeba pierw umieć czytać, ze zrozumieniem.
-------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trzeba pierw umieć czytać, ze zrozumieniem. ![]() jhafshj safhjfsa jksafhgfsa hjfsajk.... zrozumiałeś? Chyba jednak wpierw trzeba pisać logicznie - nieprawda? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jhafshj safhjfsa jksafhgfsa hjfsajk.... zrozumiałeś? Chyba jednak wpierw trzeba pisać logicznie - nieprawda? ![]() dobra wytłumaczę: 1. ktoś mnie chyba shakowal na fb. 2. chciałbym wiedzieć co to za domena emailowa r*** ponieważ fb zakodował nazwę. 3. jak będę znał nazwę domeny to napisze do fb pomimo że wiem iż nie oddadzą. mam nadzieję że już ze zrozumieniem . -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skąd My to mamy wiedzieć? Pomyśl przez chwile, ja wiem że młody wiek i się nie chce, ale trochę przeginasz. Domen r****.net jest... dużo.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Gooby pls...
Zgłoś do admina że ci ukradli konto, na dowód poproś aby sprawdzili że to z twojego ip najczęściej się logowano + większość czasu miałeś innego maila, którym możesz potwierdzić że to twoje konto. FB na 100% trzyma info o starych mailach oraz adresach ip. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyślij im swój akt zgonu, wtedy usuną konto i zarejestrujesz się ponownie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Bateria daje plusa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Gooby pls... Zgłoś do admina że ci ukradli konto, na dowód poproś aby sprawdzili że to z twojego ip najczęściej się logowano + większość czasu miałeś innego maila, którym możesz potwierdzić że to twoje konto. FB na 100% trzyma info o starych mailach oraz adresach ip. IP mi sie zmienia co około min-5 jak mozesz to sparwdz na moim przykladzie konta "Neeew", a mail mam od FB czyli imienazwisko@facebook.com (rejestrowalem na numer) ## @Bateria, + ![]() A skąd My to mamy wiedzieć? Pomyśl przez chwile, ja wiem że młody wiek i się nie chce, ale trochę przeginasz. Domen r****.net jest... dużo. mógłbyś podać pierwszą lepszą? bo coś nie znalazłem (wiem że chyba nie umiem googlowac). Ten post edytował Neeew 20.07.2013, 14:44:17 -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google: inurl:"http://r*.com"
Około 936,000,000 wyników. Dobrej zabawy. Ten post edytował b4rt3kk 21.07.2013, 08:30:35 -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Google: inurl:"http://r*.com" Około 936,000,000 wyników. Dobrej zabawy. gdzieś chyba pisałem że domenę e-mail,owa. przykład wp.pl onet.pl gmail.com ale one nie są na r a mi chodzi o takie ale z domeną na r. inaczej tego nie wytłumaczę ;p ## wytłumaczy mi ktoś, jak mogli mi złamać hasło nie słownikowe które znałem tylko ja miało 14 lub 15 liter z cyframi i nikomu go nie dawałem, a fb to chyba najlepiej zabezpieczona strona publiczna na świecie więc wątpię w coś typu programy hakerskie. -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:50 |