![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w jaki sposób mogę pobrać plik do którego nie mam bezpośredniego dostępu (w sensie nie mam konkretnego adresu) tylko plik ten jest generowany na bieżąco przez skrypt (nie mam www.example.pl/plik.txt tylko mam www.example.pl/includes/plik i to ten skrypt zwraca mi dopiero plik którego nazwę znam) Pozdrawiam Zakar |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 11.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie możesz nie mieć konkretnego adresu.. Skoro pracujesz na jakimś pliku to on jakąś lokalizację ma. Np na początku skryptu tworzysz plik, na końcu kasujesz, a w środku możesz wykonywać na nim operacje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja potrzebuję pobrać plik z serwera do którego źródła nie mam dostępu ale zezwala na wygenerowanie pliku skryptem (którego źródła również nie mam) jednak potrzebuję pobrać tych plików baaardzo dużo przez to chciałbym sobie napisać skrypt w php żeby robił to za mnie.
Chodzi mi o to że ten skrypt dopiero zwraca mi adres (przynajmniej ja tak to interpretuję bo dopiero po wykonaniu się skryptu przeglądarka zaczyna pobieranie). Ok, temat do zamknięcia, jak by ktoś jeszcze miał taki problem to rozwiązałem go ta
Pozdrawiam Zakar Ten post edytował Zakar 17.07.2013, 18:11:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:09 |