![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Fakir- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Chaciałbym sie nauczyc pisac strony w php ale nie wiem od czego zaczac. Nasciagalem pelno kurstow, ale wszystkie jakies niepelne, nie opisuja wszystiego etc. :/ Czy moglby mi ktos powiedziec czego zaczac sie uczyc na poczatku (wylaczajac zmienne, stale i petle, to juz umiem
![]() Z gory dzieki. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To że jesteś początkujący to nie znaczy że musisz tworzyć nowego wątku. Poszukaj na forum o książkach i kursach internetowych...
Oglądaj przykłady na forum , to forum jest skarbnicą wiedzy o php ! Jeśli już pisze to mogę powiedzieć ,że ten kurs jest najlepszy : www.leon.w-wa.pl/texts/kurs/ Ten post edytował m5910 17.10.2004, 11:18:09 |
|
|
-Fakir- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak. Znam ten kurs, ale on opisuje jakas funkcje i jej wartosci. Dla kogos kto mial baaardzo malo stycznego z php jest to malo zrozumiale. Nie umiem poprostu zastosowac zawartej tam wiedzy. Przydałby sie jakis kurs na przykładach.
Mozesz jeszcze napisac od czego mam zaczac nauke. Jest tego bardzo duzo . Dzieki za odpowiedz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj w Necie ! kup sobie jakąś książkę w necie są kursy! zapewniam cię ... kiedy będzie juz coś kumał pamietaj najpierw zajrzyj do manuala php ( php.net/funkcja ) a potem pytaj...
|
|
|
-Fakir- |
![]()
|
Goście ![]() |
z ta funkcja moj blad
![]() |
|
|
![]() ![]() |