![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem do jakiego folderu mam wrzucić styl aby było można go importować mam tylko taki napis:
Nie ma plików cach'u do importu. Wiem że to pewnie banalne ale proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jakiś kawałek kodu i struktura katalogów ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory ale jestem w tym zielony i nie wiem o co tobie chodzi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 15.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory ale jestem w tym zielony i nie wiem o co tobie chodzi chodzi o to, że nikt tu nie jest prorokiem (może oprócz ciebie) i skąd mamy wiedzieć co powoduje jaki błąd? pokaż jaki masz kod, jakie foldery masz w jakich folderach (struktura katalogów) i gdzie znajdują się jakie pliki itp. może i pytanie jest banalne z pierwszego postu z pytaniem nic kompletnie nie wynika. |
|
|
![]()
|
|
Może tak znajdzie się ktoś tak miły i ogarnie mi to ja podam pasy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż nam jakim kodem importujesz, i jak wygląda rozmieszczenie katalogów z których importujesz. Jeśli chcesz zeby ktoś Ci to zrobił z bomby, to masz od tego inny dział. A jeśli sypniesz groszem to chętni na bank się znajdą.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:43 |