|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
Napisałem kod do sprawdzania poprawności e-mail, prosiłbym o jego ocenę, czy dobrze się spisuje, czy nie. http://karol-drag.eu/demo/walidatorEmail/ Z góry dziękuję za opinie. Ten post edytował ZeTu 13.07.2013, 01:05:31 -------------------- |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Działa fantastycznie.
_@_._ - prawidłowy. Wiesz że klas do sprawdzania tego jest pełno i działają? Naprawdę. -------------------- |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
J/w
W ogóle jest sens dawać takie skrypty do oceny? Przecież to parę minut pisania. Lepiej zrób coś dużego (większego niż CMS piórko) i wtedy daj do oceny razem z funkcjami typu walidacja, zabezpieczenia itp. @edit: Haha, nawet działa email taki: @. Ten post edytował Evinek 13.07.2013, 08:56:15 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wiesz że klas do sprawdzania tego jest pełno i działają? Tak wiem. większego niż CMS piórko Tak, do twojej informacji, cały czas robię "coś większego", ale nie wiem kiedy opublikuję, bo mam kilka zleceń i jeszcze nie jest dokończony, ale specjalnie dla Ciebie opiszę jakie bedzie mniał funkcje: - dodawanie, usuwanie i edycjia artykułów - dodawanie, usuwanie i edycjia podstron - dodawanie, usuwanie i edycjia dodatków i modułów (na początek planuje zrobić ich około 50 np. rotator bannerów) - konta z uprawnieniami "Super Administrator", "Administrator", "Moderator" i "Standard", każdej z grup można przypożądkować inne uprawnienia, które może zmieniać tylko Super Administrator oraz może tworzyć nowe grupy użytkowników oprócz tych co są - możliwość włączenia i wyłączenia forum - formularz kotaktowy z możliwością dodawania własnych pól - galeria zdjęć (ale to wiadomo) - możliwość edycji z poziomu widoku odwiedzającego i z poziomu administratora (panelu) - obsługa wielu języków Tworzenie tego CMS-a zajmuję mi długo, bo chcę by był przyjazdy i łatwy w obsłudze, chce by każdy kto nawet nigdy nie umiał zrobić strony mógł ją zrobić w kilka kliknięć, dlatego muszę go dopracować. Mogę powiedzieć, że wersja beta (beta bety, nie posiada jeszcze wszystkich funkcji) działa już na kilku stronach i nie było z nią problemów Haha, nawet działa email taki: @. Tak, wiem, ale już to poprawiłem Ten post edytował ZeTu 13.07.2013, 11:40:18 -------------------- |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wersja beta bety ? Może alpha ? ;D Śmieszni są Ci "programiści" tworzący "bombowe" CMS'y. Tak czy inaczej życzę powodzenia. Co do emaili, wystarczy w google wrzucic "email validation php" i masz 100 razy pewniejszą funkcję niż twoja
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiem, wiem, wiem
-------------------- |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Zetu miej litosc i nie wrzucaj do ocen takich rzeczy... przenosze na przedszkole
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
|
|
|
|
|
przenosze na przedszkole Dzięki, sam miałem tam przenieść, ale nie miałem na to czasu, sorki. -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
mógłbyś udostępnić mi te kody ? e`mail i captacha ?
|
|
|
|
|
|
|
|
mógłbyś udostępnić mi te kody ? e`mail i captacha ? Ok, tylko daj mi jeden dzień, bo jeszcze muszę coś poprawić w tym kodzie z e-mailem -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:39 |