![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
INTERIA.PL - lider w zakresie technologii internetowych i operator jednego z największych polskich portali www.interia.pl zatrudni na stanowisko: Programista PHP.
Miejsce pracy: Kraków Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: •tworzenie oprogramowania dla serwisów i aplikacji WWW •projektowanie architektury systemów, serwisów i aplikacji WWW •poszukiwanie i wdrażaniem nowych rozwiązań •opracowywanie dokumentacji do tworzonego oprogramowania Szukamy programistów, którzy: •umieją poprawnie kodować HTML i CSS •znają JavaScript •znają PHP i umieją pisać obiektowo •znają SQL •tworzą dobrej jakości kod i nie mają tendencji do rozwiązań prowizorycznych •potrafią myśleć i rozwiązywać problemy kreatywnie i szybko się uczyć •lubią wyzwania, chcą się rozwijać i uczyć nowych rzeczy •mają praktyczne doświadczenie w programowaniu serwisów •znają język angielski Mile widziana: •znajomość AJAX, XML •znajomość systemu Linux •znajomość innych języków programowania, frameworków •gotowość podejmowania nowych wyzwań •znajomość problematyki budowy dużych portali Oferujemy: •pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku •stałe zatrudnienie z rozsądnym wynagrodzeniem w zależności od umiejętności i doświadczenia •dostęp do najnowszych technologii pracę z ludźmi pełnych pasji i ciekawych pomysłów w ciekawych projektach •okazję do nauczenia się czegoś nowego dzięki współpracy z najlepszymi specjalistami •dla kreatywnych - możliwość realizacji własnych pomysłów oraz możliwość włączenia się w etap projektowania produktów i funkcjonalności Aplikacje z odpowiednim numerem referencyjnym oraz wybrane realizacje prosimy przesłać na adres: kadry@firma.interia.pl Prosimy o zawarcie w przesłanych dokumentach klauzuli: "Niniejszym wysyłając CV wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku z przeprowadzaną rekrutacją w tym także po jej zakończeniu w przyszłych procesach rekrutacyjnych w INTERIA.PL Sp. z o.o. odpowiadających mojemu profilowi wykształcenia z zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz.U.nr.133 poz.883. Przyjąłem/jęłam do wiadomości, że zgodę na przetwarzanie danych w powyższym zakresie mogę odwołać w każdej chwili kierując stosowne oświadczenie do INTERIA.PL Sp. z o.o." Jednocześnie informujemy, że nadesłanych dokumentów nie zwracamy, a kontaktować będziemy się tylko z wybranymi osobami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:53 |