![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam dzisiaj rano utworzyłem własną stronę na ugu.pl wszystko szło dobrze dodałem skórkę i zmieniłem ustawienia. Koleżanka chciała się zarejestrować i wtedy wystąpił problem. Wszystko poprawnie wypełniła kliknęła wyślij i wtedy wyskoczył problem:
Musisz wypełnić wymagane pola. Pola zaznaczone * są wymagane. Ten adres email jest nieprawidłowy Spróbowała jeszcze raz i znowu to samo. Kolega również próbował i miał ten sam problem. Niestety nie znam się na tym aż tak dobrze więc proszę o pomoc. Jeszcze link do strony www.poisoned-team.ugu.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2013 Skąd: opolskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skopiuj plik:
profile_add_body.tpl profile_send_email.tpl ze stylu subsilver do obecnego, twój silnik to phpbb modfield by przemo ![]() -------------------- http://angielska-liga.pl Jeżeli ktoś jest fanem Premier League to zapraszam na moją stronę. Znajdziesz tam najnowsze inforamcję dot. Angielskiej ligi, treningi dla piłkarza, porady dla piłkarzy i trenerów. zapraszam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ale nadal nie działa. Mogę podać wszystkie hasła ale czy mógłby ktoś mi to ogarnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień skórkę i zobacz czy pomoże.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra dzięki działa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:27 |