![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Jestem nowym użytkownikiem, więc bardzo gorąco witam wszystkich użytkowników forum jak i Administrację w te upalne wakacje ![]() Na wstępie chciałbym prosić was o pomoc. Przyznam, że na php nie znam się wcale, oraz nie mogę go pojąć- suma sumarum chciałbym prosić o pomoc w napisaniu kompletnego skryptu, do stronki mojego szwagra. Chcemy wystartować z nią już w niedzielę i to będzie oficjalny start, lecz bez waszej pomocy się nie obędzie. Sprawa wygląda tak: Szablon, który widnieje na stronie jest darmowy, z licencją, aczkolwiek nie posiada pliku do wysyłania maili z jednej z podstron i jest to: http://takao.keed.pl/#contact Bardzo proszę kogoś o napisanie dla mnie gotowego rozwiązania. Prosiłbym także o niezbywanie mnie, gdyż już szukałem gotowych rozwiązań, lecz po prostu nie potrafię go dobrze zmodyfikować i sobie z nim poradzić. Jeżeli brak będzie chętnych (czego bym nie chciał) to mogę zapłacić symboliczną kwotę pomocnikowi. Pozdrawiam Takao |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznijmy od tego, czy serwer obsługuje funkcje mail?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak Ci to mam wytłumaczyć, wrzuć dla testu np ten kod http://www.freecontactform.com/email_form.php
zmień te dwie linie $email_to = "you@yourdomain.com"; // podaj swój email $email_subject = "Your email subject line"; // podaj temat i spróbuj wysłać email, lub zapytaj admina czy funkcja mail jest dostępna, bo co z tego ze Ci ktoś napisze skoro możne serwer nie obsługiwać... Ten post edytował com 11.07.2013, 21:06:11 |
|
|
![]()
|
|
Nie mam podanego fragmentu kodu, gdyż w ogóle nie posiadam pliku contact.php .
Jedynie co to:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 8 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To skoro nie posiadasz tego pliku to nic nie wyślesz. Wpisz w goole "formularz kontaktowy na stronę www" i znajdziesz gotowy kod. Tu nikt nie poda gotowca, na tym forum się uczymy. Ale spokojnie, w google znajdziesz
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:48 |