![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, mam pewien banalny problem, otóż kod:
wykonuje się ładnie... Co zrobić, żeby po zjechaniu myszki (onmouseout) skrypt nie czekał aż zakończy się ":hover" tylko od razu kończył. Chodzi o ten głupi efekt kiedy szybko zacznę najeżdzać 10 razy na pole i zjadę z niego - to skrypt zamiast się wyłączyć - 10 razy jeszcze w kółko się wykona... Może zamienić hover na onmouseover - tylko próbowałem podmienić - ale wtedy skrypt się w ogóle nie wykonuje... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki za stopa... Tylko teraz gdzie go wsadzić? Jak daję po fdunction to zatrzymuje ale jakoś dziwnie pozniej znow powtarza./.. Toże alternatywa tego kodu na onmouseover?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 26 Dołączył: 15.09.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym to chyba dał jakoś tak: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kod <script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){ $('#zoom1').hover(function(){ $(this).find('img').stop().animate({"height": 260}, 200); }, function(){ $(this).find('img').stop().animate({"height": 236}, 500); }); }); </script> |
|
|
![]()
|
|
świetnie! o to chodziło dzięki! :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 08:05 |