![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, na komputerze została zainstalowana vista 32bity home basic, no i teraz pojawił się problem(nie, nie ten, ze vista), chodzi o to, że przez kabel ethernet, nie mogę się połączyć z internetem, czy to może być wina sterowników karty sieciowej? Jeśli tak, to pojawia się kolejny problem, nie znam pełnej nazwy karty sieciowej, lecz jedynie jej producenta, Realtek, proszę o pomoc
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak sterowników może być problemem. Wejdź w Manager urządzeń i sprawdź, czy przy karcie sieciowej nie ma jakiegoś wykrzyknika lub czegoś takiego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam w menedżerze urządzeń karty sieciowej pokazanej, jest jedynie "Kontroler Ethernet"
Pokazuje w nim, że sterowniki nie są zainstalowane (Kod 28) Teraz problem w tym, że nie znam dokładnego modelu karty siecowej, jak już mówiłem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozpoznaje Ci między innimy dla tego, że nie masz sterowników.
Zainstaluj Everest Home Edition, zidentyfikuj sprzęt i pobierz sterowniki. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewentualnie weź płytkę od płyty głównej i zainstaluj z niej sterowniki lub wejdź na stronę producenta płyty głównej, znajdź swój model i pobierz sterowniki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:27 |