![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LearnPlace.pl Sp. z o.o.
LearnPlace.pl Sp. z o.o. jest firmą z kapitałem zagranicznym, która może się poszczycić sukcesami w sprzedaży swojego oprogramowania szerokiej grupie dużych klientów instytucjonalnych. Firma nastawiona jest na szybki rozwój. Działalność firmy koncentruje się na wprowadzaniu na rynek innowacyjnych rozwiązań informatycznych w dziedzinie sprzedaży, korzystających z najnowszych zdobyczy techniki. Jesteśmy zespołem ludzi, których łączy wspólny cel — osiągnięcie sukcesu! Pracujemy nad rozwiązaniami, które zostaną wprowadzone na rynki Europy i USA. Poszukujemy: Programistów C# Wymagania: ● C# ● SQL ● JavaScript i jQuery ● HTML i CSS Mile widziane: ● doświadczenie w data mining (budowanie algorytmów do pozyskiwania informacji biznesowych na podstawie informacji z bazy danych) ● doświadczenie w tworzeniu aplikacji mobilnych (responsive web design) ● znajomość systemów kontroli wersji (preferowany Git, Subversion) Prześlij swoje zgłoszenie nawet jeśli nie spełniasz wszystkich wymagań w 100%! Oferujemy: ● wynagrodzenie 3 000 zł. - 4 000 zł. netto ● umowę o pracę ● pracę w młodym, dynamicznym zespole w Katowicach (praca zdalna niemożliwa) ● squash i kurs języka angielskiego ● przyjazną atmosferę pracy Zainteresowanych naszą ofertą współpracy, prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej: ● CV ● portfolio (linki, opisy) ● próbkę autorskiego kodu (ok. 50 linijek) na adres: praca@learnplace.pl Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawa z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883)” Adres siedziby firmy: LearnPlace.pl Sp. z o.o. ul. Jana Pawła II 34 lok. 2 00-141 Warszawa NIP: 701-01-83-595 REGON: 141795906 Adres Oddziału w Katowicach: LearnPlace.pl Sp. z o.o. ul. Francuska 35-37/201 40-027 Katowice Ten post edytował LearnPlace.pl 5.07.2013, 07:38:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:36 |