![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki o to problemik mam nadzieje, że jest jakaś funkcja lub prosty sposób, żeby to zrobić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o to co mi wychodzi po wyświetleniu print_r Kod Array ( [0] => aaaaaa [1] => [2] => [3] => bbbb [4] => cccccc [5] => ddddddd ) Index 1 i 2 są puste, więc przy użyciu funkcji array_filter usuwam zbędne rzeczy po ponownym print_r wychodzi tak Kod Array ( [0] => aaaaaa [3] => bbbb [4] => cccccc [5] => ddddddd ) Pytanie brzmi jaką funkcją, sposobem zrobić w ten sposób Kod Array ( [0] => aaaaaa [1] => bbbb [2] => cccccc [3] => ddddddd ) Odrazu piszę, że zawsze będzie to wyglądać losowa czyli może być i tak Kod Array ( [0] => aaaaaa [1] => [2] => [3] => [4] => [5] => bbbbb ) Kod Array ( [0] => aaaaaa [5] => bbbbb ) Z góry dziękuję za odpowiedź, każda pomoc będzie dla mnie ważna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no tak znalazłem array_values ehh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chyba nie da się poznać wszystkich funkcji na pamięć (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował barthez66 4.07.2013, 07:02:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:32 |