Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> problem z napisaniem skryptu
huka
post 15.10.2004, 13:23:09
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej

mam problem z napisaniem skryptu. Chodzi mi o taki skrypt który będzie pobierał dane z bazy i wyświetlał je. Skrypt wyświetli kilka odnośników które będa powiązane z danymi zapisanymi w tabelach.

Chodzi mi o głównie o coś takiego ze w bazie danych zapisane są odpowiednie dane. Teraz chce ażeby te dane wyświetlić w postaci odniośnika (jakaś mała lista z odnośnikami). Na ekranie pojawi sie odnośnik który po kliknięciu wyświetli dane.
Tylko musi byś to coś takiego że ilość odnośników zależna jest od tego ile jest danych w tabeli.
Np. mam kilka pytań w tabeli (załóżmy ze 5) i odpowiedzi do nich. Po wygenerowaniu odpowiedniego skryptu pojawi sie 5 odnośników, przy czym każdy z nich wyświetli tylko te odpowiedzi które ma przypisane w tabeli.
Może być różna ilość odnośników (zależne jest to od tego ile jest pytań w tabeli) i chodzi o to żeby te odnośniki były tworzone automatycznie, np. dodaje nowe pytania to skrypt zlicza ile jest pytań i wyświetla tą ilość odnośników.

Wiem że jest to troche skomplikowane ale ja niestety nie mam pojęcia jak to zrobić.
Jeżeli macie jakieś pomysły to podeślijcie jakieś kody.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:06