![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Na pewno znacie takie strony gdzie ludzie rozbierają się przed kamerkami internetowymi i transmisję można oglądać live. Czy jest na tym forum osoba która była by wstanie coś takie stworzyć
![]() Ten post edytował kapi1008 3.07.2013, 09:49:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
1. Nie ten dział. 2. Za mało szczegółów. Ja mogę taki zrobić, przedział cenowy: 5000 - 30 000 PLN, czasowy: miesiąc - kilka miesięcy. Wypadałoby napisać co ma zawierać albo jak chcesz kopię jakiegoś konkretnego to przynajmniej niehiperłączowy link. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taki jak show .. pl ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cena z reguły za takie coś to 15 000zł + koszty serwerów do streamingu i na serwis.
Wykonanie jest zależne od firmy ale nie licz na mniej niż 3 miesiące. EWENTUALNIE - zaczęły się wakacje - gimbaza Ci zrobi za 100zł ![]() -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzmy że ma być to kopia showup(kropka)tv tylko inna tematyka. Chodzi o portal który będzie dział identycznie. Nieskomplikowana strona z profilem użytkownika, głosowanie za żetony, itp.
Ten post edytował kapi1008 3.07.2013, 12:25:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chodzi o portal który będzie dział identycznie. Nieskomplikowana strona z profilem użytkownika, głosowanie za żetony, itp. To może inaczej. Jaki budżet? -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Część
Wykonuje takie serwisy. Mam za sobą już dwa. Koszty są w zależności od projektu (najpierw tworzony jest szczegółowy projekt aby potem dac wycenę co do grosza). Proszę o kontakt na pw. |
|
|
![]()
|
|
To może inaczej. Jaki budżet? O koszta się nie martwcie. Chodzi mi o przybliżony koszt takowej strony. Powiedzmy +/- 2000 zł. Kto za ile i w jakim czasie był by w stanie stworzyć coś takiego. Co do szczegółów to już na sam koniec jak kogoś znajdę. Samą stronę w PHP jestem w stanie sam zrobić bez problemu jednak nie mam zielonego pojęcia o flash'u, dlatego piszę do was. Ja pytam na prawdę poważnie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2000 czy 20 000 ? Jeżeli potrzebujesz samego playera to istnieją już takie, komercyjne rozwiązania. Wystarczy pogooglać (po angielsku). Za cały taki portal za +/- 2000 nie masz co liczyć.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 22 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Raniżów/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pyro
@kapi1008 chodziło chyba o cenę przybliżoną do 2000, przynajmniej ja to rozumiem. Czyli szacujesz na 9000 lub 11000 to piszesz około 10000. No chyba, że to ja się mylę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 2 Dołączył: 9.09.2006 Skąd: Londyn/Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli jesteś zainteresowany kupieniem takiego systemu to możesz mi wysłać pw. Nie rozumiem z czym zwlekać. Chyba że faktycznie sądzisz że to 2000PLN...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat O koszta się nie martwcie. Chodzi mi o przybliżony koszt takowej strony. Powiedzmy +/- 2000 zł. Kto za ile i w jakim czasie był by w stanie stworzyć coś takiego. Co do szczegółów to już na sam koniec jak kogoś znajdę. Samą stronę w PHP jestem w stanie sam zrobić bez problemu jednak nie mam zielonego pojęcia o flash'u, dlatego piszę do was. To trochę pachnie wyceną zlecenia, które ktoś zlecił. 2000zł może Pan odjąć od kwoty jaką wysłałem na PW i dokładnie tyle będzie wart sam moduł komunikacji np. we flashu bez całej otoczki serwisu. Czas wykonania od 2 to 3 miesięcy, w zależności od ustaleń. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
@teutates
Proszę zwolnić trochę miejsca w skrzynce odbiorczej. ![]() Temat można zamknąć. Wszystkim dziękuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 21:10 |