![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kawałek kodu:
Zależnie od adresu url inny jest nagłówek strony. Tak jest zrobiony szablon. Jednak gdy wejdzie się np. z adresu www.url.pl/?gclid=0J-ThLgCFcFV3godxW (ciąg znaków po ?gclid= jest zawsze różny bo jest to link z adwordsów) to nagłówki się podwajają. W miejscie ABC w kodzie próbowałem wpisać różne znaki, które mają zastępować dowolny ciąg znaków ale nic się nie udaje. Nie znam na tyle php by sobie z tym poradzić. Ktoś ma jakiś pomysł? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety po wpisaniu tego kodu wywala mi sklep z błędem:
syntax error: unbalanced parenthesis in if statement (Smarty_Compiler.class.php, line 1277) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 19 Dołączył: 31.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ahh smarty. Nie zauważyłem
![]() -------------------- Szukam pracy za granicą jako FrontendDeveloper - AKTUALNE
forum.php.pl/PoszukujePraca_Frontend_Developer_t218107.html |
|
|
![]()
|
|
Teraz rewelacja! Bardzo dziękuję :-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:45 |