![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czuję się poszkodowany przez jednego z moderatorów, ponieważ dał mi 10% ostrzeżenia, ledwie dołączyłem do tego forum. Co mam zrobić, aby się pozbyć tego ostrzeżenia??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytac regulamin, aby podobne sytuacje sie nie zdazaly.
Po pewnym czasie jezeli nikt nie bedize mial zastrzezen ostrzezenie zostanie zdjete. P.S. Hydepark >> Opinie o forum |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja mam nastepne pytanie:
Dla kogo są te linki pod ostrzezeniem? -------------------------- Ostrzeżenie: 10% Zobacz historię -------------------------- Jak naciskam na "Zobacz historię" to dostaje taki tekst: Cytat Przepraszamy, pojawił się błąd. Jeśli nie jesteś pewien, jak używać tej funkcji lub nie wiesz czemu pokazuje się błąd, spróbuj zajrzeć do dokumentacji po szczegóły.
Wystapił błąd: Przepraszamy, nie masz uprawnień do używania tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz to zrobić używając formularza poniżej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla moderatorów, a dla kogo? śmierteleników -
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, skoro dla moderatorów to link powinien wyświetlać się tylko moderatorom, a nie zwykłym śmiertelnikom
![]() Ten post edytował sf 16.10.2004, 06:56:36 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też tak sądzę... Kiedy dołączyłem do tego forum, to myślałem, że to może jakiś błąd mojej przeglądarki, że Historia nie chce się otworzyć
![]() ----------------------------------------------- PS. Cytat Czuję się poszkodowany przez jednego z moderatorów, ponieważ dał mi 10% ostrzeżenia To co ja mam powiedzieć? ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Vertical 16.10.2004, 10:08:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 1. Myślę, że takie sprawy należy najpierw próbować załatwić z moderatorem, który dał ostrzeżenie (wysyłając PW z przeprosinami).
Cytat(morrison) ledwie dołączyłem do tego forum To nie zwalnia Cię wcale od nieznajomości i nieprzestrzegania Regulaminu, który zaakceptowałeś rejestrując się. Potem, jeżeli moderator nie wyraża zgody na zdjęcie ostrzeżenia, a użytkownik czuje się nadal pokrzywdzony, można złożyć skargę u administratora lub w zarządzie. Jako, że to ja zajmuję się przede wszystkim forum, to do mnie też w większości trafiają takie skargi, ale myślę, że nie tylko do mnie. Vertical: No cóż tak bywa. Wiesz, za co masz ostrzeżenia i moim zdaniem należą Ci się one. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Swoją drogą seaquest - histora powinna byc widoczna dla wszystkich zarejestrowanych - da sie to poprawic?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja dodalem to "felerne" ostrzezenie. Niestety, mimo ze to bylo ledwie kilka dni temu, nie pamietam za ktory topic konkretnie to bylo (mam wystarczajaco duzo innych spraw na glowie...), ale napewno nie bylo bez powodu.
Dopoki nie zawioze kompa do akademika mam dostep do internetu bardzo rzadko i tylko w weekend + czasem poniedzialek, wiec mam malo czasu na forum, stad dosc lakoniczny opis ostrzezenia, nastepnym razem dodam chociaz linka do topica, ktorego ostrzezenie sie tyczy. Swoja droga, moze by tak zmodowac system ostrzezen, aby sam generowal linka do posta, za ktorego zostal zwiekszony poziom ostrzezenia? Zaoszczedzilo by to troche klawisze Ctrl, C oraz V na klawiaturach moderatorów ![]() Pozatym w pelni zgadzam sie z pierwsza odpowiedzia Seth'a i mysle, ze ona wszystko wyjaśnia. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner: mowisz - masz
-------------------- Michał Płachta
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Vertical: No cóż tak bywa. Wiesz, za co masz ostrzeżenia i moim zdaniem należą Ci się one. To nie ja piszę, że czuję się pokrzywdzony ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
look at me: popełniłem błąd ale przeprosiłem i jabol zdjął ostrzeżenie. Każdy ma prawo popełnić błąd ale zawsze można go naprawić...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja myślę, że dla adminów też by się przydała ta opcja "ostrzeżenie". Czasami przecież też któryś zrobi coś nie zgodnie z regulaminem....
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
haha, i kto by im dodał ostrzezenie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Owszem, admini i moderatorzy też czasem działają poza regulaminem, ale po 1. W niektórych przypadkach muszą oni być poza regulaminem.
po 2. Oni potrafią (w przeciwieństwie do niektórych) przyznać się do błędu i przeprosić. Dlatego też nie będzie wprowadzona taka opcja. A poza tym kto miałby je dawać? Zarząd? Nie bójcie się. Jak ktoś coś "przeskrobie" to i tak ma "zmytą głowę" -------------------- Michał Płachta
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 09:27 |