![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem którego nie potrafię rozwikłać. Chodzi o wywołanie funkcji która automatycznie odczytuje linie z SQL i wywołuje mysql_query() na podanym połączeniu.
Debugowałem kod linia po linii. Problem jest w tym, że metoda ta nie oddaje sterowania do miejsca jej wywołania ani nawet wewnątrz niej ( ![]() W podanym przykładzie i kodzie nic się nie wyświetla - skrypt cały czas się ładuje. Zakomentowanie poleceń mysql_query() oczywiście umożliwia wyświetlenie statusu i nawet stringów kwerend. Co ciekawe, wszystkie zapytania zostaja wykonane poprawnie wraz z ostatnią linia załadowanego pliku ( ![]() Czyli import realizowany jest poprawnie - ale brak sterowania, no i oczywiście funkcja nic nie zwraca dalej więc nie jest możliwe dalsze przetworzenie skryptu w innym miejscu kodu. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linia 46
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eh... To kod debugujący (normanie nie ma w nim echo i die()) Poza tym nawet nie dochodzi do Linii 46.
Nowe wnioski. 1. Kod importowy ładowany w całości (200kb) blokuje ładowanie - nie oddaje sterowania. Nawet w phpmyadminie ciągle ładuje dopóki czegoś nie kliknę. 2. Podzieliłem kod importowy na 2 części (część danych i część relacji) 3. Wrzucanie ich osobno (niezależnie lub poprzez wywołanie polecenia SQL) nie zwraca żadnych błędów, ładuje się poprawnie itd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:37 |