![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny katalogu Loook.pl - grafika lekka i myślę przyjemna, ale ciekaw jestem Waszych opinii
![]() Kody wpis silver: PHP-S1 PHP-S2 PHP-S3 PHP-S4 PHP-S5 PHP-S6 PHP-S7 PHP-S8 PHP-S9 PHP-S10 Kody wpis titanium: PHP-T1 PHP-T2 PHP-T3 PHP-T4 PHP-T5 -------------------- Pozdrawiam jak zawsze
R. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) W wyszukiwarce na stronie głównej zlikwiduj outline - ponieważ w przeglądarce Google Chrome paskudnie to wygląda.
2) To normalnie, że będąc niezalogowanym widzę napis "Panel użytkownika", który kieruje na formularz logowania do panelu admina? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na szybko jedna uwaga: przycisk + jego hover musi być w jednym pliku (a najlepiej w css to zrobić)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Kody titanium nie działają, do poprawy. Może być na priv
![]() © Copyright 2012 Ten temat ma być reklamą, czy prośbą o ocenę pracy? Buttony prawy górny róg do poprawy, obecnie po najechaniu na dobrych kilka chwil znikają. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 16 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- devstrefa.wordpress.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 9 Dołączył: 25.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kody titanium nie działają, do poprawy. Może być na priv ![]() © Copyright 2012 Ten temat ma być reklamą, czy prośbą o ocenę pracy? Buttony prawy górny róg do poprawy, obecnie po najechaniu na dobrych kilka chwil znikają. a wybrałeś poprawną opcję? bo titaniumów jest/są 3 kategorie, ten kod jest do najniższej i w moim przypadku zadziałał -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Racja, sprawdzałem najdroższą opcję ;d
W textarea opisu strony entery zamienia na literki 'n' |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kody titanium nie działają, do poprawy. Może być na priv ![]() © Copyright 2012 Ten temat ma być reklamą, czy prośbą o ocenę pracy? Buttony prawy górny róg do poprawy, obecnie po najechaniu na dobrych kilka chwil znikają. Nie jest to reklama a prośba o ocenę ![]() dostaję tutaj Parse error. To żeś mnie wystraszył ![]() -------------------- Pozdrawiam jak zawsze
R. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 16 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To żeś mnie wystraszył wink.gif niepotrzebnie wybrałeś wersje angielskojęzyczną, zaraz zlikwiduję możliwość wyboru. Była flaga to kliknąłem ![]() -------------------- devstrefa.wordpress.com
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Pozdrawiam jak zawsze
R. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 9 Dołączył: 25.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak miałbym się do czegoś przyczepić - w dobie wszechobecnych komórek i tabletów przydałaby się wersja responsywna
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W wyszukiwarce nie ma filtrowania niektórych niepoprawnych fraz np http://www.loook.pl/szukaj-?.html i możliwe jest dodanie niepoprawnych adresów np http://aaaaaaaaaaaaaaaa a przy lądowaniu stopka wyświetla się w całości co trochę dziwne wygląda :
![]() Ten post edytował com 30.06.2013, 13:58:53 |
|
|
![]()
|
|
Zbędne magic_quotes przy wyświetlaniu danych:
s\'sma Brak własnej strony 404. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 17 Dołączył: 15.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może to mało ważne itp, ale chciałem wejść na strone używająć przeglądarki Lynx i klapa bo forbidden, a np osoba niewidoma korzystająca z niestandarowych przeglądarek (tylko tryb tekstowy) nie ma możliwości wejść(?)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2013 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm.. chyba coś nie tak jest z wyszukiwarką. Dostałem potwierdzenie zaakceptowania strony do katalogu, ale gdy ją wklepuję w wyszukiwarkę to zwyczajnie jej nie wyszukuje.
|
|
|
![]()
|
|
Mnie wyszukuje, wpisałeś poprawnie pełen adres strony?
-------------------- Pozdrawiam jak zawsze
R. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakuje aktualizacji w czasie rzeczywistym, albo wgl jej nie ma...
|
|
|
![]()
|
|
Wyszukiwarka powinna dokładniej szukać, obecnie nie znajduje nic dla 'php', 'crm' czy 'mvc', a powinna.
|
|
|
![]()
|
|
poza tym jako wyniki wyróżnione chyba powinny znajdować się na samej górze listy, a znikają w tłumie pomiędzy zwykłymi... faktycznie braki tagów to jakieś niedopatrzenie bo i w moim przypadku nie wszystkie znajduje... I przydało by się podkreślić jakoś że edytuje się tylko wpisy po utworzeniu konta, bo przeważnie w katalogach nie ma opcji dodawania bez konta, tzn często jest tak ze konto trzeba stworzyć żeby dodać jakaś stronę, albo tworzy się samo, tylko tu nie jest to wyraźnie napisane, owszem jest wspomniane, ale jest to mało widoczne, wiec ja np przy dodawaniu wpisu nie zauważyłem, dopiero potem i nie mogę już edytować wpisu..
Ten post edytował com 1.07.2013, 22:41:53 |
|
|
![]()
|
|
Wyszukiwarka powinna dokładniej szukać, obecnie nie znajduje nic dla 'php', 'crm' czy 'mvc', a powinna. Tu się muszę zastanowić ![]() poza tym jako wyniki wyróżnione chyba powinny znajdować się na samej górze listy, a znikają w tłumie pomiędzy zwykłymi... Aby wyróżniony wynik był na górze listy przy szukaniu należy wykupić wpis premium w opcji przynajmniej titanium 180 w innym wypadku są traktowane jak "zwykłe". I przydało by się podkreślić jakoś że edytuje się tylko wpisy po utworzeniu konta Faktycznie zapomniałem o tym przy wpisywaniu adresu www powinno być, ale jest tez informacja o tym w samym formularzu dodawania strony. przy lądowaniu stopka wyświetla się w całości co trochę dziwne wygląda a masz włączone javascript? Ten post edytował logremonte 2.07.2013, 10:20:41 -------------------- Pozdrawiam jak zawsze
R. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:06 |