![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem że to może ma mało wspólnego z php, no ale....... wiecie jak zrobić aby nie drukowało mi adresu strony?? tylko sam text?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic na to nie poradzisz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma mozliwosci zmiany tego. To ustala program, wysylajacy tekst do drukarki.
Jezeli chcesz sie udzielac na forum radze przeczytac uwaznie regulamin - jest na gorze strony. Mowie to dlatego, ze juz skasowalem 2 te same topici. Jezeli sytuacja bedzie sie powtarzac zglosze to adminowi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
www.mzk.koszalin.com.pl - kliknac na linie autobusowa / po lewej stronie pojawi sie rozklad jazdy / u gory bedziesz mial przycisk do drukowania / na wydruku pojawia sie stopka
jest to we Fleshu skoro juz cos takiego zostalo opracowane to do stopki strona 1 z ... nie winna byc dluga droga ale przypuszczam ze ilosc stron musi byc stala zas nagminne lamanie regulaminu zakonczy sie blokada konta polecam Regulamin -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie ma mozliwosci zmiany tego. To ustala program, wysylajacy tekst do drukarki.
Jezeli chcesz sie udzielac na forum radze przeczytac uwaznie regulamin - jest na gorze strony. Mowie to dlatego, ze juz skasowalem 2 te same topici. Jezeli sytuacja bedzie sie powtarzac zglosze to adminowi. Skarżypyta !!!! A tak poza tym to sorki bo nie widziałem tego topica który napisałem wczesniej i myślełem że go już wtedy skasowałeś więc go jeszcze raz napisałem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:06 |